Gemeenschappelijke Ziekenzalving in Sint Josephkerk

ROOSENDAAL - Op zondag 27 oktober wordt in de Sint Josephkerk te Roosendaal de Gemeenschappelijke Ziekenzalving toegediend. Dit zal gebeuren in een viering om 14.00 uur door de pastors Van Broekhoven en Versnel, met medewerking van het gelegenheidskoor Sint Joseph. Voor deelname of meer informatie kan men contact opnemen met het parochiesecretariaat, Sint Josephstraat 2, tel. 0165-534 667.

Jaarlijks worden de ouderen uitgenodigd om na te denken over de vraag of dit sacrament voor hen een extra steun kan zijn en of zij eraan willen deelnemen. Als men al eens meegedaan heeft met de Gemeenschappelijke Ziekenzalving of vindt dat men er nog niet aan toe is, dan kan men ook kiezen voor de Ziekenzegening. Die wordt ook toegediend in de viering van 14.00 uur. Iedereen die er aan mee wil doen is van harte welkom. Maar ook als u zelf geen zalving of zegening wenst, nodigen wij u toch uit om aanwezig te zijn bij deze mooie viering. Vaak komen familieleden of goede kennissen mee naar deze vieringen.

Na de dienst is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee. Zij die deelnemen aan de ziekenzalving of ziekenzegening, dienen zich tevoren op te geven: tel. (0165) 534 667 (op werkdagen van 09.00-11.30 uur en 13.30-16.00 uur) of e-mail: secretariaat-emmaus@sint-norbertusparochie.nl.

Opgave is niet nodig als u alleen als belangstellende bij de viering aanwezig wil zijn.[l]