Tweede DVO 60 Walking Football Toernooi groot succes

ROOSENDAAL - Op woensdag 9 oktober werd voor de tweede maal het DVO 60/Roosendaal 751 jaar Walking Football Toernooi georganiseerd. De weergoden voorspelden niet veel goed, daarom had de organisatie ervoor gezorgd dat het plein overkapt werd door tenten. Een hele klus maar we hebben het geklaard.

Toen om 12.30 uur wethouder van Ginderen het toernooi officieel opende brak de zon door en dit gelukkig voor de rest van de dag. De wethouder sprak een woord van dank uit aan VV DVO 60 om dit evenement te organiseren. De vereniging verdiend een grote pluim. Ze laten niet alleen de 60 plussers voetballen maar DVO 60 denkt ook aan het sociale gebeuren in de Gemeente.

Om 12.45 uur werd begonnen met het spelen van de wedstrijden. Maar liefst 15 teams uit geheel Nederland waren aanwezig. Ook dit is een hele prestatie. Hoogtepunt was het optreden van Shantikoor het Crayenest voor de aanwezige bewoners van Heerma State. Voorzitter Theo v.d. Wegen sprak van een unieke bijeenkomst.

Om 16.30 uur werd het startsein gegeven voor de barbecue en de prijsuitreiking. Deze werd gedaan door Cor Verbogt. Hij was trots dat het toernooi na het geweldige succes, Roosendaal 750 jaar, een vervolg heeft gekregen. De 1e prijs werd gewonnen door VV Helmond maar de belangrijkste prijs is toch de sportiviteitsprijs en deze werd gewonnen door DAW Svhaijk.

Organisator Piet van Osta kon mededelen dat er volgend jaar weer een toernooi zal komen en er zijn gesprekken gaande om vriendschappelijk te gaan voetballen. Hij kon terugkijken op een geweldige dag

Voetbaldag

Maandag 13 oktober is er bij DVO 60 een voetbaldag gehouden in samenwerking met voetbalschool Wouw. Maar liefst 40 kinderen hebben de gehele dag kunnen genieten van veel leuke voetbalvormen en ook van een zeer wel verdiende lunch. Dit is één van onze nieuwe activiteiten volgens bestuurslid Rene Oliekan en er gaan meer activiteiten komen. Ook zal deze voetbaldag een vervolg gaan krijgen.

Informatie over dvo 60 via de email secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nb[l]