Afbeelding

Nieuwe gedichtenroute
onder leiding van dichters

ROOSENDAAL - In het kader van 75 jaar bevrijding wordt een nieuwe versie van de gedichtenroute uitgegeven. Op zaterdag 2 november om 14:00 uur vindt een speciale wandeling plaats. Dichters begeleiden de rondwandeling door de binnenstad en dragen gedichten voor. Uitleg wordt gegeven over het gebruik van de QR code met de app.

Roosendaalse Gedichtenroute

De Roosendaalse Gedichtenroute is een moderne gedichtenroute die tot stand is gekomen in het kader van 750 jaar Roosendaal. Tijdens deze route door de binnenstad van Roosendaal kun je met behulp van een app en QR codes luisteren naar virtueel voorgedragen gedichten. Lokale dichters hebben deze gedichten geschreven over verschillende stukjes van de stad. De gedichtenroute is nu vernieuwd en daarom vindt deze live uitleg plaats.

Benodigdheden

De wandeling start om 14.00 uur bij de bibliotheek. Voor de live uitleg heb je een smartphone met de QR code app en oortjes nodig. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen.

Inschrijven

Belangstellenden dienen zich vooraf in te schrijven voor deze live uitleg. Inschrijven kan tot 25 oktober. Voor inschrijven en meer info over de uitleg: VVV Roosendaal, Markt 71, Roosendaal. T. 0165-554400. www.vvvroosendaal.nl. [l]