Foto expositie Fotoclub Wouw met leerlingen groep 8

WOUW - Fotoclub Wouw organiseert in samenwerking met de leerlingen van groep 8 van de Wouwse basisscholen een foto expositie

Ook dit jaar toont de Fotoclub Wouw het resultaat van een jaar fotograferen door de 14 clubleden. Het is ook nu weer een gevarieerde expositie om dat er geen verplichte onderwerpen zijn, hierdoor kan elk lid zijn eigen favoriete onderwerp kiezen wat resulteert in een mix van cultuur, natuur, techniek, kunst enzovoort. Ieder lid laat vier van zijn beste werken zien.

Natuurlijk ook nu weer de inmiddels bekende Fotoketting waarbij de fotograaf moet reageren op de foto van zijn voorganger, deze uitdaging levert elke keer weer een leuke serie op, voor de bezoekers is het elk jaar een uitdaging om het zelfde te zien als de fotograaf.

In de dia presentatie komen de maand foto’s voorbij die door elk lid zijn gemaakt van het betreffend maand onderwerp, en wie de maand winnaar is geworden, ook dit is elk jaar weer een serie die het bekijken waard is.

Er is nog een serie van thema foto’s, dit jaar is het thema Duo.

Voor de tweede keer zijn er ook weer foto’s van leerlingen van basisscholen de Baayeart en de Stappen tentoongesteld, zij hebben een foto gemaakt die als onderwerp 'Wouw' heeft. De bezoekers kunnen stemmen op de mooiste foto van deze serie, en ook de leden van de fotoclub brengen hun stem uit.

Al met al een goede reden om een bezoek te brengen aan de Geerhoek in Wouw, de toegang is gratis en er is gelegenheid tot het nuttigen van een consumptie, u bent van harte welkom!

Informatie

De Geerhoek, Kloosterstraat 19B Wouw. Zaterdag 2 november van 14.00 tot 17.00; Zondag 3 november van 11.00 tot 17.00. Toegang is gratis. www.fotoclubwouw.nl fotoclubwouw2@gmail.com[l]