De open dag is op 2 november van 10.00 tot 17.00 uur.
De open dag is op 2 november van 10.00 tot 17.00 uur. Foto:

Open deur bij Keuken en Sanitair centrum Schuurbiers

WOUW - Schuurbiers keukens en badkamers houdt een open deur op zaterdag 2 november en nodigt iedereen uit om te komen proeven en kijken. Al meer dan honderd jaar vakkennis en service van A tot Z en dat allemaal onder één dak.

DOOR ELLES JANSEN

Cees Schuurbiers zit al ruim veertig jaar in het vak. “Mijn opa en vader hadden een installatiebedrijf in Wouw en ik ben ermee opgegroeid. Ik had eveneens belangstelling voor het vak en heb het uitgebouwd tot een complete keuken- en badkamer installatiebedrijf. Wij zijn een familiebedrijf en vormen tezamen met de medewerkers een hecht team.”

A tot Z

“Elke klant die bij ons een nieuwe keuken of badkamer koopt, kan ervoor kiezen om zelf dingen te doen zoals bijvoorbeeld sloopwerk van oude keuken of badkamer, maar je kan bij ons ook alles van A tot Z laten verzorgen.” Schuurbiers werkt samen met de beste vakmensen en biedt de volgende diensten: uitbreken, opruimen en afvoeren van oude keuken of badkamer. Aanleggen of verleggen van elektra en leidingwerk (water, riolering en afvoer), tegelen van wanden en vloeren, stukadoren en leggen van nieuwe plafonds.

Hierbij maakt Schuurbiers natuurlijk ook de complete planning zodat de werkzaamheden vlot op elkaar kunnen volgen, er is ook een uitvoerder die steeds komt kijken hoe het werk vordert en eventuele problemen kan oplossen in samenspraak met de klant.

Kwaliteit

“We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken, voorzien van keurmerk. Dat moet ook wel omdat we onze garantie willen kunnen garanderen”, legt Cees uit. Voor de keukens leveren we Keller voor de kasten en Siemens, ATAG en Pelgrim voor de apparatuur. We hebben stoomovens, magnetrons, combi-ovens in allerlei formaten. De mogelijkheden zijn onbeperkt." Om mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen (kijk alleen maar op het gebied van afzuigsystemen) is de showroom vorig jaar helemaal vernieuwd en worden regelmatig weer nieuwe opstellingen met de allerlaatste nieuwe snufjes geplaatst. Ook voor de badkamers wordt gewerkt met gerenommeerde merken zoals Sfinx, Villeroy en Boch en Gröhe en is er samenwerking met Baderie. Ook hier geldt ontzorgen van A tot Z.

Klant is koning

“Wij ontwerpen samen met de klanten hoe de nieuwe keuken of badkamer eruit komt te zien. Met behulp van een 3-d computerprogramma wordt de schets opgebouwd. We denken mee en aan de hand van de maten, die door ons worden nagemeten, en middels foto’s van de huidige situatie wordt een mooi nieuw ontwerp gemaakt. We kunnen alles op maat maken.” Schuurbiers is gekend ver buiten Wouw en werkt ook in België tegen het daar geldende btw-tarief.

Proeverij

Tijdens de open dag op 2 november is er een kok aanwezig die in de proefopstellingskeuken alle apparaten zal gebruiken en demonstreren tijdens het bereiden van maaltijden. De klanten kunnen hier ook van proeven. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur in de showroom aan de Donkenweg 23 in Wouw.[l]