Weer nipte zeges voor De Pin Pongers

WOUWSE PLANTAGE - Vrijdagavond 18 oktober kwamen twee teams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers in actie in uitwedstrijden. Zowel Pin Pongers 1 als Pin Pongers 3 boekte een nipte zege: 4-6.

Het eerste seniorenteam kwam in Etten-Leur tegen Tanaka (4) met 2-0 achter, maar pakte in het vervolg vijf punten op een rij. Na twee nieuwe verliespartijen werd het slotduel gewonnen. Door de overwinning plaatst Pin Pongers 1 zich voor de promotiepoule in de 3e klasse. Tom van Doorn won 2 partijen, Albert de Jong won 1 partij. De voormalige Nederlands kampioenen herendubbel wonnen samen ook het dubbelspel. Invaller Jac Rosenboom speelde een puike wedstrijd en pakte ook 2 punten.

Het derde seniorenteam was in Bergen op Zoom net de betere tegen directe concurrent Het Markiezaat (4). Het duel golfde heen en weer, maar in de twee slotpartijen pakten de bezoekers de zege. Eelco Ligtenberg en Adrie Raaymakers wonnen ieder twee partijen en samen ook het dubbelspel. Marjan Quak-De Groot was ook goed voor een punt. Pin Pongers 2 was deze ronde vrij. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]