DVO 60 teams succes in de KNVB beker

ROOSENDAAL - 3 Teams van DVO 60 hebben zich weten te plaatsen voor de 3e ronde van de KNVB beker. DVO 60 8 boekte een 6-0 overwinning op sc Gastel 3 en eigenlijk had de score veel groter moeten uitvallen in het voordeel van DVO 60 8. Ook de J014 hebben zich geplaatst dmv een 3-1 overwinning op WHS en ook zij waren veel beter dan hun tegenstander.

Klapper was wel de JO8 want zij wonnen met liefst met 13-3 van Sprundel. De genoemde teams staan ook ongeslagen bovenaan in de competitie maar ook andere lagere elftallen en jeugdteams doen het bijzonder goed in de competitie. Een groot succes gaat het worden, volgens voorzitter Theo vd Wegen, onze mensen hebben vakwerk afgeleverd en hierdoor ziet de toekomst voor onze jeugdafdeling weer heel positief uit. Binnenkort ook weer leuke activiteiten zoals darten - sinterklaasviering - kersttocht en bingo. Op 4 januari is het de jaarlijkse nieuwjaarsborrel waar oa het de aftrap gegeven zal worden van het 60 jarig bestaan.
Zaterdag 2 november speelt DVO 60 1 om 14.30 uur thuis tegen Baronie. Op zondag 3 november spelen de dames om 10.00 uur thuis tegen sc Welberg.
Informatie over DVO 60 via de e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]