Onderhoudsploeg VV DVO 60 goud waard voor de club

ROOSENDAAL - De onderhoudsploeg van vv DVO 60 is goud waard voor de club volgens voorzitter Theo vd Wegen. "Elke woensdag en vrijdagmorgen zijn ze op de club voor het schoonmaken van de kleedkamers, opruimen vuilnis, blad blazen en nog meer klusjes. Ook zijn ze niet te lui om als het nodig is ook op een andere dag extra werk te komen verrichten. De leden zien in de week hun werkzaamheden niet maar kijk maar eens op zaterdag als alles weer netjes schoon is. Top en nogmaals Top , maar ook de dames van de schoonmaakploeg mogen we niet vergeten. Elke maandag maken ze de kantine schoon zodat het voor de drukke zaterdagen er weer pico bellor uit ziet. Op deze mensen mag je best trots zijn", volgens Theo.

DVO 60 1 speelt op zaterdag 9 november een uitwedstrijd tegen PCP uit Breda, aanvang om 14.30 uur. De dames spelen op zondag 10 november een uitwedstrijd in Rotterdam tegen Antibaribari 3 om 14.45 uur

Deel 4 Geschiedenis van DVO 60

In 2020 bestaat de club 60 jaar. Vandaag deel 4 van de geschiedenis van DVO 60. De beginjaren 70. Op 3 januari 1970 viert de club haar 10 jarig bestaan. De jubileumcommissie bestaande uit Jef Goorden, Jan van Dongen, Jan van den Oever, Jan Aarts, Adrie Rijpers en Jo Havelaar zorgden ervoor dat er een groot feest kwam in het clublokaal Zeelandia. In het seizoen 1970/1971 verhuist de club naar een nieuwe locatie en wel Sportpark Hulsdonk. Men had de beschikking over één klein trainingsveld en twee velden en een houten kleedkamer. De tijden van het gaskacheltje van Peter v.d Berg en het colakistje van Jan Aarts, Lianne en Riet van Osta en Adrie Rijpers braken aan. In 1971 gaat de club met vier teams deelnemen aan de competitie. 1973 is een geweldig jaar, vooral op het jaarlijks feestje van de club. Zoals altijd zeer druk bezocht. Alleen de uitbater had een fout gemaakt met de consumptiebonnen. In plaats van 400 kregen we er 2500 voor de prijs van 400. Voorzitter Wim Hasselton heeft de weken daarna flink moeten praten over de rekening.

Volgende maand deel 5 Oprichting van de jeugd

Informatie over dvo 60 via e mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwwdvo60.nl [l]