11/11 viering Mangelpeejenlaand

MOERSTRATEN - Zaterdag 9 november gaat het carnavalsfeest in Moerstraten of wel Mangelpeejenlaand weer beginnen met de 11-11 viering. Dit jaar zal het motto zijn: “We Woagen Ut Erop”.

Om 14.00 uur worden de senioren (55+ers) in Café de Bakker verwacht voor een gezellige middag met bingo, leuke prijzen en spel en natuurlijk is nog tijd om met elkaar te buurten. Bij binnenkomst krijgt men 2 kopjes koffie of thee met traktatie aangeboden en rond 4 uur als het protocol voor komend jaar wordt aangekondigd zal een kopje snert gepresenteerd worden. Niemand gaat zonder prijs naar huis! Iedereen uit de buurt is welkom.

Vanaf 20.55 uur is het de beurt aan de "rest van het dorp en omgeving", ook voor deze groep zal het protocol bekend gemaakt worden in Café de Bakker en is er muziek van d'Heitrappers en een welbekende DJ. Onder het motto “Casino Moerstraten” is er de mogelijkheid om op diverse manieren een gokje te wagen. Als uitsmijter zal er deze avond een optreden zijn van “Mosterd na de Maaltijd”, bekend van de hit: “Hé Jacqueline, waar is de vaseline?” Deze avond is ook gratis, zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol met veul lol.

Maandag 11 november om 19.11 uur is er voor de jeugd de lampionnenoptocht, door het dorp en donker park onder leiding van dweilband d'Heitrappers, we staan dan ook een momentje stil bij de bronzen Jeugdpeekes op de hoek Moerstraatseweg Hellegat. Na afloop wordt ook aan de jeugd het protocol bekend gemaakt en is er een traktatie bij Café de Bakker.

Voor meer info zie de vernieuwde website www.hetdorpmoerstraten.nl [l]