Seniorenpastoraat Norbertusparochie

ROOSENDAAL - Het seniorenpastoraat van de Norbertusparochie nodigt u van harte uit voor een ontmoetingsmiddag op woensdag 13 november in buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2a te Roosendaal. U bent vanaf 13.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.45 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Deze middag staat in het teken van 75 jaar bevrijding.

Kranten en TV besteden volop aandacht aan 75 jaar bevrijding. Er komt nieuw beeldmateriaal tevoorschijn en toneelgezelschappen kruipen in de huid van mensen die dit 75 jaar geleden aan den lijve hebben ervaren. Wellicht dat sommigen van u er nog herinneringen aan hebben als kind. Daarom wil ook het seniorenpastoraat aandacht besteden aan 75 jaar bevrijding.
De heer Peter Dekkers van Heemkunde ‘De Vrijheijt van Rosendaele’ zal ons meenemen naar het leven van alledag in Roosendaal in de periode 1940 -1944 tot en met de Bevrijding eind oktober 1944. Vertellend en ondersteund met beeldmateriaal. Mogelijk dat u het nog kunt aanvullen met eigen ervaringen en verhalen.
Buurtcentrum Kalsdonk wil graag weten op hoeveel mensen zij kan rekenen. Daarom graag uiterlijk 12 november aanmelding via parochiesecretariaat tel. (0165) 569 428 of via de mail: senioren@sint-norbertusparochie.nl Entree is gratis. Wel graag een vrije gift voor de onkosten van koffie/thee e.d. [l]