Afbeelding
Foto:

Win kaarten voor Jan Keizer en Anny Schilder in De Kring

ROOSENDAAL - Jan Keizer en Anny Schilder trekken voor de laatste keer langs de Nederlandse theaters met hun afscheidstournee 'Grande Finale'. Op woensdag 13 november aanstaande vertoont het muzikale duo nog één keer hun vocale kunsten op het podium van Theater De Kring in Roosendaal en jij kan daarbij zijn!


"Don't Say Goodbye", zongen Jan Keizer en Anny Schilder nog in 1977, maar dat vaarwel lijkt er 42 jaar later toch te komen. In december van dit jaar gaat de Volendamse zanger met pensioen. In januari 2019 verklaarde hij zijn keuze aan Panorama: "Mijn gezondheid speelt zeker een rol om te stoppen met optreden, maar daarnaast heb ik alles wel meegemaakt. Succes gekend - ook in het buitenland - en ik heb veel plezier gehad bij al die optredens, maar nu is het wel mooi geweest."

Sinds 2009 treden Keizer en Schilder weer samen op. The Original Voices of BZN werden destijds herenigd door Mies Bouwman. Het inmiddels overleden televisie-icoon vroeg het duo om speciaal voor haar 80 e verjaardag samen het podium te betreden. De chemie tussen het tweetal bleek na al die jaren nog niet verdwenen en er volgden snel nieuwe albums en tournees. Na honderden reünie-optredens in onder andere Roemenië, Zuid-Afrika en Korea vind de zanger het nu mooi geweest.

Voordat hij definitief stopt wil Keizer nog één keer toeren met zijn vrouwelijke kompaan. Ondersteund door een achtkoppige live-band belooft Grande Finale zijn naam eer aan te doen. Na 52 jaar valt dus definitief het doek voor de zangcarrière van Keizer. De wereld neemt afscheid van een Palingsoundgrondlegger.

Wil jij Jan Keizer en Anny Schilder nog één keer bewonderen? Stuur dan een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding 'Lezersactie De Kring' en maak kans op twee kaarten voor Grande Finale in Roosendaal.