Beleef een big band

ROOSENDAAL - Op zaterdag 23 november organiseert de Valley Sound Big Band voor de tweede keer een workshopdag voor iedereen die eens kennis wil maken met bigbandmuziek. Deze dag vindt plaats in De Suite (Burgerhoutsestraat 23 te Roosendaal) en staat onder leiding van verschillende regionale professionals.

De Big Band Workshopdag is bedoeld voor iedereen die een muziekinstrument kan bespelen en die in basis noten kan lezen. Indien nodig worden er arrangementen op maat gemaakt. Alle instrumenten zijn welkom op deze dag. De groepen staan onder leiding van Peter Bogers (klein koper), Bart van Gorp (zwaar koper), Jan Roovers (saxofoon/hout) en Frans van den Burgt (ritme).

Gedurende de dag studeren de verschillende groepen twee a drie nieuwe bigbandnummers in. De dag begint om 9.30 uur en rond 16.00 uur wordt er met een miniconcert in de grote zaal van De Suite afgesloten, waarin de deelnemers aan deze dag gezamenlijk met de Valley Sound Big Band het resultaat van deze dag ten gehore zullen brengen. Dit eindconcert is openbaar toegankelijk, dus familie, vrienden en andere belangstellenden zijn ook van harte welkom.

Heb je zin in deze enerverende muzikale dag? Geef je dan snel op! Dat kan tot aan het moment dat de secties ‘vol’ zitten. Opgeven voor deze workshopdag kan via info@valleysoundbigband.nl . Daarna ontvangt u meer gedetailleerdere informatie per mail. [l]