Pin Pongers 3 komt puntje te kort

WOUWSE PLANTAGE - Zaterdag 2 november kwamen alle competitieteams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers in dorpshuis De Spil tegelijkertijd in actie.

Pin Pongers 1 boekte de vijfde zege in zes duels en staat knap tweede in poule D van de 3e klasse. In eigen huis werd ODT (6) uit Roosendaal met 8-2 verslagen. Wedstrijdsecretaris Tom van Doorn en Albert de Jong wonnen beiden al hun 3 singles en samen ook het dubbelspel. Secretaris Jac Rosenboom pakte als invaller ook 1 punt.

Pin Pongers 2 pakte de draad weer op en won met 7-3 van Het Markiezaat (3) uit Bergen op Zoom. Hoofdtrainer Walter van Gils, Rose-Marie de Koning en voorzitter René Schijven wonnen ieder 2 singles. De Koning won met vierde speler Rosenboom ook het dubbelspel. Ondanks de zege blijft het team derde in poule B van de 4e klasse.

Pin Pongers 3 had weinig in te brengen tegen Smash'76 (5) en verloor met 2-8. Penningmeester Eelco Ligtenberg en Adrie Raaymakers wonnen ieder 1 partij, Kees Verhoeven bleef puntloos. Door het verlies liep het op een puntje de promotiepoule in poule C van de 5e klasse mis, maar gaat het dus wel als koploper de degradatiepoule in.

Meer info: www.depinpongers.nl.[l]