Het grote Sinterklaasfeest in Heerle

HEERLE - Wij hebben alweer contact gehad met Sinterklaas in Spanje. Hij beloofde ons om dit jaar ook weer feest te komen vieren in Heerle. Het grote Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 17 november. Rond 12.30 uur wordt hij per koets verwacht in ons mooie dorp. De Sint zal dan een rondje door het dorp doen en neemt daarbij zeker een aantal pieten mee.

Dus hoor je de muziek en zie je pieten, kom dan snel naar buiten en loop met ons mee naar de Schalm, in de kerk. Tegen 13.00 uur zal de Sint worden opgewacht door hopelijk vele kindjes uit ons midden.

Eenmaal in de Schalm gaan we een feestje bouwen. We zullen nog niet verklappen wat we gaan doen, maar het beloofd een leuke middag te worden. De Sint zou het leuk vinden wanneer je verkleed komt, of je feestjurk/pak aantrekt. De middag staat bomvol leuke activiteiten en de pieten nemen natuurlijk pepernoten mee.

Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. In het boekje, wat wordt uitgedeeld met de collecte, staat een kleurplaat in het midden. De Sint zou het heel leuk vinden, wanneer jullie je best doen om er een mooi plaatje van te maken. De tekening kun je dan tot 15 november inleveren bij de postbus van Sinterklaas op basisschool Berkenveld, of in Super de Buurt. Vermeld wel je naam en leeftijd, dan weet de Sint aan wie er een leuke verrassing uitgereikt mag worden.

Dus zien we jullie ook op zondag 17 november aanstaande in buurthuis de Schalm in Heerle. Let’s party![l]