Popkoor Akkoord te gast bij seniorenharmonie Harvano

ROOSENDAAL - Senioren Harmonie Harvano geeft op zondag 17 november, aanvang 14.00 uur, haar Najaarsconcert in ’t Veerhuis in Oud Gastel. De Harmonie treedt hier samen op met Popkoor Akkoord uit Roosendaal.

Akkoord heeft onlangs haar 25 jarig bestaan gevierd met een prachtige performance in de Sint Jan te Roosendaal. De groep typeert zichzelf als: 'nét even anders'. Akkoord is niet zomaar gewoon een koor, Akkoord is buitengewoon! We zingen gedurfd repertoire dat jong en oud aanspreekt. We gebruiken mooie arrangementen gemaakt door bekende arrangeurs. In de afgelopen 25 jaar is Akkoord gegroeid naar een koor met lef, uitstraling en kwaliteit.

Koppel dit aan het gedurfde en zeer gevarieerde programma, met zeven compleet nieuwe nummers, die dirigent Nico van Oudheusden bij Harvano op de lessenaar heeft gezet, dan zijn alle ingrediënten voor een aangename muziekmiddag aanwezig. Zoals gewoonlijk zal er weer beurtelings worden gezongen en gemusiceerd.

Het concert begint om 14.00 uur en de zaal is vanaf 13.30 uur open. De toegang is gratis en mogelijk is het mede daarom een goede gelegenheid voor familie, vrienden en kennissen van Harvano en Akkoord, om eens gezellig aan te schuiven. Beide gezelschappen gaan zich samen inzetten voor een onvergetelijke muzikale middag, met muziek uit elk denkbaar genre.[l]