Afbeelding
Foto:

Win twee kaarten voor
Sesamstraat Live!

ROOSENDAAL - Sesamstraat bestaat dit jaar een halve eeuw! Het is alweer 50 jaar geleden dat de eerste aflevering van de bekendste straat ter wereld op televisie verscheen. Om dat te vieren trekken onze favoriete karakters langs de Nederlandse theaters. De Kring kan daarin natuurlijk niet ontbreken en jij kan daarbij zijn!

In Sesamstraat Live! Een wereld voor fantasie gaat Sophie, gespeeld door Klokhuispresentatrice Janouk Kelderman, op avontuur. Voordat Sophie met haar familie gaat verhuizen wil ze nog één keer haar favoriete plek in het huis bezoeken: de rommelzolder. Eenmaal boven gaat ze op zoek naar een oud kinderboek. Uiteindelijk komt er iets anders op haar pad. Sophie vindt namelijk een mysterieuze koffer. Als ze even later het slot open weet te krijgen zitten er allerlei spulletjes in waaronder een aantal knuffels van Sesamstraat. Voordat Sophie er erg in heeft gebeurt er iets magisch. Haar Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én mag.

Bij een familievoorstelling als deze gaat de producent altijd op zoek naar balans. Een hoop generaties zijn opgegroeid met Sesamstraat en daarom is het belangrijk dat de show voor jong en oud herkenbaar is. Koekiemonster, Elmo, Tommy, Bert & Ernie gaan er dan ook een feestelijke voorstelling voor het hele gezin van maken. Wil jij je favoriete muppets eens ontmoeten? Stuur dan een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding 'Lezersactie De Kring' en maak kans op twee kaarten voor Sesamstraat Live! in Roosendaal. [l]