Fat Harry & The Fuzzy Licks
Fat Harry & The Fuzzy Licks Eigen beheer

Sfeerblues 0165

ROOSENDAAL - Op zondag 16 november organiseren DJ.franko Diago en SBPR de eerste editie van SfeerBlues 0165. Met de komst van Little Boogie Boy en Fat Harry and The Fuzzy Licks, hebben we gekozen voor 2 Internationaal gelouterde acts van artiesten die hun sporen allang verdiend hebben.

SfeerBlues 0165 is een avondvullend bluesprogramma ,dat je niet mag missen. Zorg dat je erbij bent want de recensies over onze muzikale gasten zijn op zijn zachts uitgedrukt lovend! Hun volle agenda's tonen dit elke maand weer. Het is een absolute aanrader, een leuk initiatief in een verrassende locatie. Aansprekende acts, gezellige bezoekers en een spraakmakend Bluesprogramma.Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want bij de entreeprijs zijn een drankje en alle hapjes inbegrepen.

Kaarten kan je reserveren (geen extra kosten), stuur een mailtje met je naam en aantal kaarten naar sfeerblues@gmail.com of info@sbpr.nl. Wil je de avond op een hele bijzondere manier meemaken, bel 06-27168440 en informeer dan naar ons special Vip - arrangement!
De pauzes (ombouw) worden muzikaal ingevuld door DJ Franko Diago (The Master of Blues). Hij draait de lekkerste nummers uit zijn imposante verzameling Blues, Soul en Americana. We starten de avond om 20.15 uur met Little Boogie Boy, om ca 22.30 uur zullen Fat Harry and The Fuzzy Licks onze eerste SfeerBlues 0165 op een spetterende wijze afsluiten. Het Sfeerstrand opent haar deuren om 19.30 uur. [l]