Gemotiveerd eerste Keep-Fit '70 verliest nipt van koploper

ROOSENDAAL - Keep-Fit vertrok vandaag met het lekkere weer naar Hendrik-Ido-Ambacht. Na een nederlaag tegen Erasmus 1 was het eerste gebrand om nog de laatste punten voor de zaal mee te nemen naar Roosendaal. Tegen de koploper zonder puntverlies werd dit dan ook een uitdaging.

Helaas keken de Roosendalers van Keep-Fit ’70 al gauw tegen een 3-0 achterstand aan, maar door goed spel kwamen ze snel weer eventjes bij. Kort na een aantal doelpunten en een 4-2 stand schoot DVS’69 een aantal goede ballen binnen. Dit leverde een stand van 7-2 op. Toch wilde Keep-Fit graag bij blijven, door geconcentreerd spel kwamen zij uiteindelijk terug naar een 10-7 rust stand.

Na de rust scoorde Keep-Fit 2x snel achter elkaar, en kwamen we terug naar een stand van 10-9. Helaas kon Keep-Fit hierin niet doorpakken en bleef er continu één punt verschil tussen beide teams. Door een aantal fouten vanuit de kant van Keep-Fit en mooie schoten van DVS’69 in de laatste minuten, wist Keep-Fit de felbegeerde punten niet te pakken. Eindstand werd 19-15. Het is jammer van de punten, maar een mooie uitslag tegen de koploper van de veldcompetitie. Het 1ste van Keep-Fit heeft grotendeels van de wedstrijd bij kunnen blijven. En waren zeer gemotiveerd om het omslagpunt te bereiken, helaas mocht dit niet baten en werden de punten niet mee genomen naar Roosendaal.

Nu op naar de zaal, de competitie start op zaterdag 23 november, de 1ste wedstrijd spelen we uit tegen Togo. De 2de wedstrijd spelen we zaterdag 30 november, thuis om 14.20 uur tegen Triade. We hopen weer op veel support. [l]