Deelnemers aan de opstartcursus in 2018. FOTO SANDRA VAN ZUNDERT
Deelnemers aan de opstartcursus in 2018. FOTO SANDRA VAN ZUNDERT Sandra van Zundert

Infoavond opstartcursus hardlopen

ROOSENDAAL - Hebt u er wel eens van gedroomd om deel te nemen aan de 4em of 10km van Roosendaal, of vindt u dat het voor uw gezondheid goed is om in beweging te komen, dan heeft arsv Thor voor u deze mogelijkheid.

Als u één van bovenstaande vragen met ja beantwoordt dan bieden wij u een prachtige mogelijkheid om uw droom of wens in vervulling te laten gaan. Op 8 januari 2020 starten we weer met onze Thor opstapcursus. We bieden u een ontspannende en vooral ook gezellige loopcursus aan, waarbij wij u volledig verantwoord en onder begeleiding van gecertificeerde train(st)ers loopplezier laten ervaren in het bosrijke gebied rondom Sportpark Vierhoeven.

Infoavond
Wil je meer weten over wat wij te bieden hebben kom dan naar onze infoavond op vrijdag 6 december in het Thorhonk op sportpark Vierhoeven, aanvang 19.30 uur. Je kunt je belangstelling ook kenbaar maken door een email te sturen naar: opstartcursus@thor-roosendaal.nl of rudy.weemaes@home.nl. Je ontvangt dan tijdig uitvoerige informatie over de infoavond, trainingsdagen, kosten van de cursus etc.
Heb je nu al vragen, bel naar 06-27510378 en wij staan je graag te woord.
In de afgelopen 25 jaar hebben wij al meer dan 1000 deelnemers aan onze Opstapcursussen het loopplezier laten ervaren, u bent bij ons dus in goede handen! [l]