Reünie 75 jaar Scouting
Baden-Powell

ROOSENDAAL - Dit jaar viert Scouting Baden-Powell, een samenvoeging van Gidsengroep St. Elisabeth, Verkennergroep St. Joseph en de Pandits, haar 75-jarige jubileum! Natuurlijk willen we dit 75-jarig jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. In de 75 jaar dat we bestaan hebben we heel veel jeugdleden, stafleden, bestuursleden en andere vrijwilligers zien komen en gaan. Graag willen we al deze oud-leden uitnodigen voor een reünie, zodat we ons jubileum ook kunnen vieren met alle mensen die Scouting Baden-Powell hebben gemaakt tot de vereniging die het nu is.

De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom op ons HK aan de Kalverstraat 1 in Roosendaal. In de middag zullen oude tijden weer herleven! We organiseren verschillende scoutingactiviteiten, waaraan iedereen mag deelnemen. Zo kan iedereen weer even ervaren hoe het ook alweer was, dat scoutinggevoel!
Liever gewoon bijkletsen met een hapje en een drankje? Ook dat kan. Het officiële middagprogramma duurt tot 17.00 uur. Maar natuurlijk mag je daarna nog gewoon blijven.

Aanmelden
Ben jij een van onze oud-leden en lijkt het je - net als ons - onwijs leuk om te komen? Meld je dan voor 15 december 2019 aan via reunie@sbp.email. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en wat meer inhoudelijke informatie over de middag.
Natuurlijk hopen we heel veel van onze oud-leden te zien tijdens de reünie. Ken je nog mensen uit je eigen scoutingtijd, schuif hen dan vooral deze editie van de Bode onder hun neus! Iedereen die een band heeft met onze scoutingvereniging is van harte welkom! Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar reunie@sbp.email. [l]