Drukke maanden voor DVO 60

ROOSENDAAL - De komende periode staat DVO 60 weer vol van festiviteiten. Zo zal op woensdagavond 27 november Sinterklaas met zijn Pieten weer een bezoekje brengen aan de jongste jeugd van de club. Ongetwijfeld zal hij weer cadeau's en snoep meebrengen voor de talentjes van DVO 60.

Op vrijdagavond 13 december zal de kantine weer uitpuilen met darters want dan wordt er weer een koppeltoernooi gehouden.

Zondag 15 december zal in het teken van Kerstmis staan, In de ochtend eerst voor alle leden van DVO 60 een gezellige kerstpuzzeltocht die afgesloten wordt met een gratis lunch. Om 14.00 uur zal dan de Kerstbingo aanvangen met heel veel leuke en mooie prijzen.

Op zondag 4 januari is het de nieuwjaarsbijeenkomst. Er zal voor de leden een voetbaltoernooi gehouden worden en op deze feestelijke dag zal de aftrap gegeven worden van het 60 jarig bestaan van de club. Zo zie je maar dat DVO 60 naast het voetbal ook heel veel organiseert en het leukste is dat binnenkort de nieuwe activiteitencommissie van start zal gaan.

Zaterdag 23 november speelt DVO 60 1 de thuiswedstrijd tegen The Gunners uit Breda. Aanvang 14.30 uur. Zondag 24 november spelen de dames een uitwedstrijd in en tegen vv Baardwijk. Aanvang 10.00 uur.

Informatie over DVO 60 via de e-mail: secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]