Lazy Tuesday trapt af met een try out

ROOSENDAAL - Zaterdag 29 november vanaf 20.30 uur staat Sfeerstrand bij Stadsoevers in het teken van een coverband die hier met de nieuwe bezetting een try out verzorgt. De zeskoppige band brengt een gevarieerd programma met nummers uit het pop-, rock-, blues- en soul-genre. Entree = gratis.

Lazy Tuesday werd in maart 2016 opgericht. In de afgelopen jaren hebben ze hard gewerkt aan de opbouw van hun repertoire. Zij spelen verschillende soorten muziek, maar voornamelijk in het genre: blues, soul, rock en pop. We proberen de covers een eigen ‘Lazy’ twist te geven. Na diverse wisselingen van muzikanten hebben ze inmiddels weer een mooie bezetting en zijn ze klaar voor nieuwe optredens. The best is yet to come!

Zangeres Ilse Ockeloen wordt muzikaal ondersteund door: Jan Oostindie, toetsen, Adriaan Graafmans, gitaar, Erwin Koolman, bas, Ingrid van der Heijden, saxofoon, François Verschueren, drums. Sfeerstrand is bereikbaar via de Passerelle per fiets, te voet en voor mensen die met de trein komen. Via de Jan Vermeerlaan over de brug bij de Vliet en vóór het Herstaco Stadion rechtsaf de Industriestaart in. Na zo’n 100 meter rechts het parkeerterrein op en dan vindt u ons links. Via de Borchwerf ná het stadion linksaf en dan rechtsaf het parkeerterrein op. [l]