Twee nederlagen op rij voor Pin Pongers 2

WOUWSE PLANTAGE - De NTTB Najaarscompetitie 2019 nadert het einde. Bij de teams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers lijkt er behoudens de eer niet veel meer op het spel te staan.

Team 2 verloor verrassend tweemaal op rij buitenshuis met 6-4, maar houdt desondanks de derde plaats in poule B van de 4e klasse stevig in handen. In Oudenbosch werd allereerst verloren van koploper Vice Versa'51 (4), dat een week later op eigen kracht kampioen werd. Jac Rosenboom won 2 partijen, Rose-Marie de Koning won er 1. Samen wonnen zij ook het dubbelspel. René Schijven kwam niet tot scoren. Ook in Ossendrecht werd tegen laagvlieger TCO'78 (2) met het minimale verschil verloren. Walter van Gils was goed voor 2 punten. De Koning en Rosenboom pakten beiden 1 punt. In het slotduel dient in eigen huis met minimaal 7-3 te worden gewonnen van runner-up Smash'76 (4) uit Sint-Annaland om alsnog in aanmerking te komen voor een promotiewedstrijd.

Team 1 won hun zesde van zeven gespeelde wedstrijden van dit seizoen en deed dat in stijl door in Oudenbosch rivaal Vice Versa'51 (3) met liefst 2-8 klop te geven. Tom van Doorn en Albert de Jong wonnen ieder al hun 3 singles, Koen Schuurbiers won 1 single. De Jong en Schuurbiers wonnen ook het dubbel. De titel in poule D van de 3e klasse lijkt ondanks het verbluffende seizoen onhaalbare kaart. Met nog twee partijen te gaan ligt wel een historische tweede plaats in het verschiet.

Team 3 speelde deze ronde niet, maar weet wel waar het nu aan toe is. Met nog twee duels te gaan dienen minimaal 7 punten behaald te worden om handhaving in poule C van de 5e klasse in eigen hand te houden. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]