We hopen met name inwoners en ondernemers van Wouw te mogen verwelkomen, zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen, hoe we samen Wouw nog dementievriendelijker kunnen maken.
We hopen met name inwoners en ondernemers van Wouw te mogen verwelkomen, zodat we met elkaar van gedachten kunnen wisselen, hoe we samen Wouw nog dementievriendelijker kunnen maken. Foto:

AGENDA

Woensdag 27 november

Een weg naar gezondheid

19:30 | Huis van de Westrand

Woensdag 27 november vindt in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, 4703 HX Roosendaal, een informatieve lezing plaats over het thema 'Een weg naar gezondheid, hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning'. Deze lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk, een gift is welkom. Tijdens de lezing kunt u zelf de genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u deze voor uzelf kunt toepassen.Meer informatie: 06-24354254, netherlands@bruno-groening.org www.bruno-groening.org

Vrijdag 29 november

Bingo

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Vrijdag 29 november is er weer een gezellige levensmiddelen bingo in Buurthuis Keijenburg. Aanvang 14.00 uur. Voor alle deelnemers een gratis bakje koffie.

Eucharistieviering Wildenborch

14:30 | De Wildenborch

Vrijdag 29 november vindt de maandelijkse eucharistieviering plaats in de ontmoetingsruimte van de Wildenborch. De dienst, waarin Claude Covemaeker voorgaat, begint om 14.30 uur.

Zondag 1 december

Bingo

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 1 december wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 13.45 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Woensdag 4 december

Dementie theatervoorstelling

18:30 | De Geerhoek

Op woensdagavond 4 december organiseert Dementienetwerk West-Brabant samen met Stichting voor Vrienden van Mensen met Dementie vanuit de Gemeente Roosendaal een boeiende avond over dementie n de Geerhoek in Wouw. We starten met een indrukwekkend toneelstuk "Strepen op het Raam", gevolgd door een nabespreking onder deskundige leiding en ondersteund door de casemanagers dementie, Alzheimer West-Brabant en Mantelzorg Roosendaal. Bijeenkomst is kosteloos, aanmelden via: info@dementienetwerkwb.nl.

Donderdag 5 december

Taizé viering

19:00 | OLV Kerk

In de OLV kerk aan de Kade vindt een Taizé viering plaats op 5 december. Een goede gelegenheid voor het zingen van de Taizé liederen. Daarnaast is er ruimte voor gebed en stilte meditatie.