Afbeelding
Foto:

Do-itt biedt alles voor haarverzorging

ROOSENDAAL – Op de Kade bevindt zich sinds drie jaar een geweldige winkel voor kappersbenodigdheden. Do-itt biedt een groot assortiment aan professionele kappersmerken voor shampoo en haarverzorgingsproducten, haarkleur maar ook scharen, föhns en tondeuses. Elke maand zijn er speciale aanbiedingen maar het allerbelangrijkste product vormt het persoonlijk advies door ervaren haarprofessionals, zowel voor kappers als de consument.

Do-itt is onderdeel van Superstore for Hair, met meer dan 30 jaar vakkennis als kappersgroothandel. Ooit begonnen in Rotterdam onder de naam Medusa maar na een paar jaar groeiden ze uit hun jasje. Ze verhuisden het magazijn en hoofdkantoor naar Dordrecht waar ook het educatiecentrum zit. Superstore for Hair heeft winkels in Breda, Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht en nu ook in Roosendaal waar naast de kappers, ook particuliere klanten terecht kunnen. In het nieuwe jaar wordt de naam Do-itt gewijzigd in Superstore for Hair.

Advies

"Wij werken uitsluitend met professionals uit het kappersvak die de klanten advies op maat geven", vertelt Nicolette die zelf al 21 jaar als adviseur werkzaam is. "Elke klant in de kappersstoel is anders, elk haartype en model vraagt om andere producten en technieken. Wij leggen uit waarom juist dat merk en product voor die klant beter zal werken."

De medewerkers van Do-itt en Superstore for Hair krijgen dan ook regelmatig trainingen en workshops. "Op ons hoofdkantoor in Dordrecht kunnen de professionele kappers scholing volgen. We hebben een maandelijks educatieprogramma in samenwerking met de merken die we vertegenwoordigen."

Merken

"In onze winkel vind je alle bekende A-merken o.a. L'Oréal Professionnel, Wella Professional en Wahl tondeuses. Daarnaast ook eigenmerken zoals COYON. Deze kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproductenlijn is in Nederland ontworpen en wordt in Italië geproduceerd", legt Nicolette uit. Een ander prachtig en vooruitstrevend merk op gebied van verzorging en kleuring komt eveneens uit Italië: Sens.ùs. Op de website van Superstore for Hair worden inspiratiefilmpjes getoond wat er allemaal mogelijk is met dit merk en natuurlijk kunnen de winkeladviseurs er van alles over vertellen. Het Noord-Ierse merk Demnan staat garant voor de beste kwaliteit borstels en kammen en attributen zoals nek- en make-up kwasten, kleurtools en knipkragen. Elchim's lichtgewicht föhns en stijltangen mogen natuurlijk ook niet in het assortiment ontbreken. En het merk Oster is de Mercedes onder de stijlgereedschappen en tondeuses voor mannen

Een volledige wand van de winkel in Roosendaal wordt in beslag genomen door diverse haarkleuringen en de nieuwste technologieën op gebied van kleuring zonder haarbeschadiging.

Service en promotie

Superstore for Hair biedt voor de kapper specifiek de mogelijkheid voor het volgen van educatie. In de winkels kan men terecht voor onderhoud van kappersmaterialen, reparatie en slijpen van onderdelen en vervangen van defecte snoeren. Er zijn ook steeds mooie acties in de winkel en tijdens de feestdagen zijn er mooie geschenkdozen. Onze medewerkers helpen je met passie, kennis en plezier bij het vinden van het beste product voor jouw haar.

Nieuwsgierig? Volg Superstore for Hair op Instagram of FaceBook. Kijk op de website https://www.superstoreforhair.nl waar je online kunt bestellen na het aanvragen van een inlogcode (voor professionals). Onze contactpersonen helpen je met passie, kennis en plezier bij het vinden van het beste product. [l]