Historische tweede plaats voor Pin Pongers 1

WOUWSE PLANTAGE - In de slotronde van de NTTB Najaarscompetitie 2019 werd door de tafeltennissers van TTV De Pin Pongers uit Wouwse Plantage een dubbelprogramma afgewerkt. Voor alle teams stond er nog behoorlijk wat op het spel.

Pin Pongers 3 ging proberen degradatie uit de 5e klasse af te wenden en hoewel niet altijd een hoog niveau behaald werd, bleef het team eenvoudig overeind. Op donderdag 28 november werd in Willemstad met 4-6 gezegevierd bij WITAC'89 (2) en een dag later bij The Back Hands (7) in Sint Willebrord werd met een 6-4 nederlaag het seizoen besloten met een prima vijfde plaats. Beide ploegen eindigden daarmee ruim onder De Pin Pongers.

Op diezelfde avond ging Pin Pongers 1 op bezoek bij koploper Belcrum (7) in Breda en heel even hing een stunt in de lucht, maar bij een 1-3 voorsprong werd geen punt meer gepakt: 7-3 verlies. Een dag later werd in dorpshuis De Spil met 6-4 gewonnen van Smash (4) uit Geertruidenberg, waardoor met een tweede plaats in de 3e klasse alsnog clubhistorie geschreven werd.

Op datzelfde moment probeerde Pin Pongers 2 een goed resultaat neer te zetten tegen Smash'76 (4) uit Sint-Annaland om alsnog de playoffs te bereiken, maar bij een 2-2 tussenstand werd geen partij meer gewonnen: 2-8 verlies. Een derde plaats in de 4e klasse tot gevolg.

Eind januari 2020 start de NTTB Voorjaarscompetitie. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]