Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

ZZP'er? Jobster B.V. biedt je begeleiding van A tot Z

ROOSENDAAL - Van schoonmaakster tot advocaat. Wie op zoek is naar een nieuwe baan moet zeker eens binnenlopen bij Jobster. Sinds kort zit dit uitzendbureau gevestigd aan De Belder 23G, maar dat is niet het enige nieuws "Vanaf nu kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor ZZP-administratie", vertelt eigenaar Peter de Deugd trots.

DOOR REMKO VERMUNT

Peter de Deugd heeft een enorme kennis als het gaat om personeelszaken, uitzendkrachten, detacheren en ga zo maar door. Hij werkte 26 jaar lang bij Fokker als Manager Personeelsdiensten en hij was betrokken bij grote projecten, zoals de millenniumwisseling, de invoering van de euro en diverse reorganisaties. Uiteindelijk besloot Peter in oktober 2013 om zijn kennis te bundelen in een eigen zaak: Jobster B.V. "Dat hebben we meteen heel breed neergezet", vertelt Peter. "Van ongeschoold tot universiteit. Iedereen kan bij ons terecht." Zowel bedrijven die op zoek zijn naar personeel, maar ook werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe baan. "En we werken tegenwoordig ook steeds meer met ZZP'ers." Daarmee heeft Jobster alles onder één dak. "We onderscheiden ons door de kleinschaligheid, het persoonlijke contact en begeleiding."

Nieuw
Een nieuw onderdeel van Jobster B.V. is de begeleiding van ZZP'ers. "We helpen beginnende ZZP'ers bij het opstarten van een eigen zaak. Wat moeten ze doen? Wat komt er allemaal bij kijken? Daar helpen we ze bij." Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een Kamer van Koophandel-nummer én het regelen van verzekeringen. "Ze krijgen bij ons service van A tot Z en begeleiding. Zo wordt er ook gekeken naar het pensioen, subsidies, wat te doen bij diefstal én wat als er een ongeluk gebeurd?"

ZZP-Administratie
Nieuw bij deze vorm van begeleiding is dat Jobster B.V. de volledige boekhouding van een zzp'er op zich kan nemen. "Sinds kort hebben we ZZP-administratie toegevoegd aan ons pakket." Zo hoeft de ZZP'er zich alleen maar zorgen te maken voor zijn eigen werk en niet over alle administratieve lasten die erbij komen kijken. "Van het maken van facturen tot het invullen van de belastingopgave. We kunnen het allemaal van ze overnemen", legt De Deugd uit. Hoewel Jobster B.V. een totaalpakket aanbiedt, is maatwerk ook zeker mogelijk. "We voorzien onze klanten graag van een eerste gratis advies, zodat ze met een goed gevoel aan de slag kunnen."

Beste resultaat
Jobster B.V. werkt met verschillende agenten door het hele land. "Zij hebben in hun eigen district een enorm netwerk. Daardoor kunnen we altijd snel schakelen", legt De Deugd uit. "Vanuit het hele land kunnen mensen dan ook bij ons solliciteren." Daarnaast werkt Peter ook samen met andere uitzendbureaus. "Zo zetten we de vraag van de klant zo breed mogelijk uit voor het beste resultaat." [l]