Muziekvereniging Roosendaal brengt 'Martine sings Christmas'

ROOSENDAAL - Muziekvereniging Roosendaal brengt op zaterdag 14 december tweemaal de voorstelling ‘Martine sings Christmas’ naar de Kleine Zaal van Schouwburg De Kring. Om 14.30 uur en om 20.15 uur wordt het publiek in Kerstsferen vervoerd door de warme klanken van de Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal onder leiding van Rob Sloekers en de prachtige stem van Martine van de Kar.

De in Roosendaal geboren zangeres Martine van de Kar, heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar zij haar Eerste Fase in de Klassieke Zang behaalde. Zij heeft in Roosendaal en daarbuiten bij diverse koren en orkesten opgetreden als soliste in zowel opera, operette als musical. In 2018 heeft ze met Muziekvereniging Roosendaal samengewerkt als soliste en zangcoach bij de drie uitverkochte openlucht voorstellingen van 'KIJK ons Roosendaal' op de Markt ter ere van Roosendaal 750 jaar.

Op 14 december staat ze dus twee keer op het podium van de Kleine Zaal in schouwburg De Kring, samen met haar Roosendaal 750 projectkoor en kinderkoor De Suite Kids. Co Vergouwen, componist van KIJK ons Roosendaal, versterkt de concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal op piano. Samen blikken ze tijdens ‘Martine sings Christmas’ nog even muzikaal terug op deze eerdere feestelijke samenwerking.

Natuurlijk is het tijdens deze bijzondere voorstelling hoofdzakelijk het kerstthema dat de klok slaat. Het programma van Martine sings Christmas varieert van Russian Christmas Music, een intieme aubade van Martine in Rusalka’s Song to the Moon, tot aan een aantal klassiekers in zeer sfeervolle moderne arrangementen, een fantasiereis met de Suite Kids naar de Noordpool en Martine die een zeer vrolijke Christmas song van La Streisand vertolkt.

Een hartverwarmende voorstelling die je nog meer doet verlangen naar 25 en 26 december. Bestel nu uw kaarten via De Kring. De twee voorstellingen zijn bijna uitverkocht, dus boek snel je kaarten via de Kring.

https://www.dekringroosendaal.nl/programma/brengt-martine-sings-christmas-muziekvereniging-roosendaal[l]