Laatste bijeenkomst
Alzheimer Café van dit jaar

ROOSENDAAL - Bijeenkomst op maandag 16 december. U wordt van harte uitgenodigd het Alzheimer Café Roosendaal te bezoeken. Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Het afgelopen jaar hebben we goede caféavonden beleefd met interessante gastsprekers en thema’s. U als bezoeker, speelde echter altijd de belangrijkste rol! Uw aanwezigheid, openheid, gedeelde ervaringen en steun aan de ander. Dit alles zorgde ervoor dat niemand er alleen voor stond. Dank u dat u er voor elkaar was!

Kerstsfeer

Op deze laatste bijeenkomst van 2019 willen wij u verwennen. Dat doen we door toneelgroep ‘Graag Gedaan’ de hoofdrol te laten spelen. In kerstsfeer met muziek en lekkers sluiten we samen het jaar af. Graag Gedaan is een toneelgroep uit Roosendaal die zich al meer dan 25 jaar richt op het bedenken, schrijven en uitvoeren van musicals. Elk jaar in oktober staan zij op het podium in theater De Kring met een nieuwe musical.

Volgende bijeenkomst

De volgende bijeenkomst is op maandag 20 januari met als thema Wet- en regelgeving.

Voor meer informatie en/of reacties: Adriënne Roks: 06-23561048, a.roks@alzheimervrijwilligers.nl

Het Alzheimer Café Roosendaal vindt plaats in: Centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP Roosendaal. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Als u het Alzheimer Café wilt bezoeken, kunt u vrijblijvend langskomen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de toegang is gratis.[l]