Sinterklaas op bezoek bij DVO 60

ROOSENDAAL - Woensdagavond 27 november begint om 18.00 uur de training voor de jongste jeugd van DVO 60. Bijna 60 kinderen gaan lekker ballen en hebben zin in de training, Maar dan krijgen ze ineens versterking van een een aantal zwarte pieten. Zij kunnen echter niet zo goed voetballen als de jongste DVO'ers. Dan komt ook Sinterklaas kijken naar de verrichtingen van zijn Pieten.

Met zijn allen naar de kantine die leuk versiert is en de pieten strooien met veel pepernoten. Voor de kinderen heeft de Sint een leuk woordje en natuurlijk cadeaus. Cindy wordt bedankt voor de goede organisatie. De Sint is blij dat er weer zoveel kinderen zijn bij DVO 60, maar hij is niet blij dat het kunstgras vernield is en hoopt dat het zo snel mogelijk opgelost wordt en beloofd aan iedereen dat hij volgend jaar weer zal terugkomen.

Komende activiteiten

Zondag 15 december is er weer de jaarlijkse Kerstpuzzeltocht voor het gehele gezin bij DO 60. Om 09.30 uur is de start van deze leuke tocht Onderweg zal er voor iedereen nog een traktatie zijn en na afloop een gratis lunch in de kantine van de club. Om 14.00 uur is het dan tijd voor de gezellige Familie Kerstbingo in de kantine. De opbrengst is bestemd voor het 60 jarig bestaan van DVO 60 in 2020.

Zondag 15 december spelen de dames van DVO 60 een uitwedstrijd tegen Bavel. Aanvang 10.00 uur.

Informatie over DVO 60 via de e maill secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website wwdvo60.nl[l]