HSC'28 verliest van DEVO

HEERLE - Het verschil tussen beide clubs was voor de wedstrijd drie punten, in het voordeel van DEVO. De ploeg uit Heerle ging na de 9-1 overwinning van de week ervoor met vertrouwen naar Bosschenhoofd. Helaas ging het zonder resultaat terug huiswaarts.

In de beginfase werd HSC’28 al gewaarschuwd, een corner werd via de hand van een DEVO speler in het doel gebracht. De goal werd terecht afgekeurd, maar het liet niet lang wachten voordat DEVO met 2-0 op voorsprong kwam. Voetballend was het niet eens zo zeer dat HSC’28 werd overklast – alles behalve dat – maar met name de voorste twee van DEVO maakte het de bezoekende ploeg lastig.

Spits Rick van Batenburg wist in de middag maar liefst 4 keer het net te vinden. Zeker de 3e was een snelle reactie op de 2-1 van Sander Feijen, wat net als de 3-2 van Barry Perk de aansluitingstreffer had moeten zijn. Waren het niet dat ook vlak na rust, DEVO het gat weer bracht tot 2 doelpunten verschil. HSC’28 creëerde nog voldoende kansen, scoorde nog via Feijen maar kwam niet verder dan de eindstand: 5-3.

Volgende week wacht nummer 2 NVS. De wedstrijd start om 14:30 u in Heerle. HSC’28 moet resultaat blijven om aan te haken bij de top 4, wat uiteindelijk een plaats in de nacompetitie kan opleveren. [l]