Afbeelding
Foto:

Win twee kaarten voor de
voorstelling List, Shaffy & Piaf

ROOSENDAAL - Renée van Wegberg brengt in haar theatervoorstelling List, Shaffy & Piaf een eerbetoon aan de chansonniers van weleer. Op zaterdag 21 december staat ze in De Kring in Roosendaal. Met deze show trakteert ze haar publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. List, Shaffy & Piaf belooft dus een spektakelstuk te worden.

Tijdens deze tour stapt Renée van Wegberg voor het eerst als zichzelf het podium op. Geen pruik. Geen rol. Gewoon Renée. Bij het grote publiek is ze bekend van haar vertolking van Liesbeth List in het gelijknamige muziektoneelstuk. Voor die rol ontving Van Wegberg de Musical Award voor Beste Vrouwelijk Hoofdrol in een kleine musical. Nu neemt ze vanuit haar eigen persoonlijkheid plaats achter de microfoon. Intiem en kwetsbaar.

Naast het repertoire van List, Shaffy en Piaf behoren ook de nummers van onder andere Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis tot de speellijst. Voor de liefhebbers dus een muziekavond om van te smullen. Al is er tussendoor ook ruimte voor gesproken intermezzo’s waarbij het publiek kennismaakt met de muzikale ziel van de zangeres. Dit solodebuut is door de kenners in ieder geval goed ontvangen. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan! De Roosendaalse Bode mag 3 x 2 kaarten weggeven. Stuur daarom een mail naar lezersactie@internetbode.nl onder de vermelding ‘Lezersactie De Kring’ en maak kans op twee kaarten. [l]