NSV heeft winterstop

NISPEN - Voor het NSV van Andy Wierikx is de winterstop begonnen. De eerste seizoenshelft is voor de Nispense ploeg teleurstellend verlopen.

Na 12 wedstrijden staat NSV op de laatste plaats met 4 punten. De 2e seizoenshelft moet NSV de punten gaan pakken om ook volgend seizoen in de 4e klasse uit te komen.

De laatste wedstrijd voor de winterstop speelde NSV tegen de nieuwe koploper Sprundel. De hele wedstrijd was Sprundel de betere ploeg, maar NSV wist zich goed staande te houden. Na een 2-1 voorsprong was de ruststand 2-2. In de 2e helft kwam NSV voor de 2e keer op voorsprong 3-2. Helaas duurde de wedstrijd 10 minuten te lang. Sprundel scoorde nog 3x en zo verloor NSV de laatste wedstrijd voor de winterstop met 5-3.