Feest voor jubilerende Kieviten

FIJNAART - In 2018 vierde jeugd -en sportvereniging De Kieviten haar 70ste verjaardag. De Kieviten trakteerden haar leden het hele jaar door met diverse feesten en activiteiten.

In januari trapten we het jubileumjaar af met een sfeervol Galafeest in de Fenderste Hoeve. In maart waren alle peutertjes en kleutertjes uit de hele gemeente welkom op ons Nijntje Beweegfeest in De Parel, onze thuisbasis. Op een stralende dag in april organiseerden we voor onze jeugdleden een Glamour Fotoshoot, (onder andere) verzorgt door Wen’s Fotografie in het GraanLokaal van de Graanbeurs. In het zonnige juni sliepen onze turnmeiden in tenten op ons voormalige korfbalveld. De peuters en kleuters vermaakten zich ’s middags met diverse spelletjes. In oktober ging onze damesclub op ‘Hap & Stap’ in Fijnaart. Zij genoten bij De Graanbeurs van een borrel en voorgerecht, waarna ze naar De Fenderse Hoeve ‘stapten’ voor het hoofd- en nagerecht.

Spetterend eindfeest

Op 21 december sloten we het jubileumjaar af met een spetterend eindfeest. Een cheerleaderworkshop gecombineerd met vrij zwemmen in zwembad De Oester vulden het middagprogramma voor onze meiden. Vanaf 16:00u opende voorzitter Bart Goudriaan het feest voor al onze leden, vrijwilligers, leiding, ouders, broertjes en zusjes in de gymzaal van De Parel.

De meiden dansten hun pas geleerde cheerleaderdans, waarna we allemaal verrast werden door de dansgroep van Spido uit Klundert. Onder leiding van Rachelle en Amber voerden zij een energieke ‘Glow in the Dark’ – dansact uit.

Alle kinderen werden vervolgens getrakteerd op kleurige danslinten, op de muziek van dj Bart werd het een groot feest in de gymzaal. In het sportcafé aten we door SuikerUnie gesponsorde suikerspinnen en konden de kleintjes lekker knutselen. De volwassenen borrelden gezellig na.

De Kieviten is blij met haar enthousiaste leden en de inzet van alle vrijwilligers en sponsors afgelopen jaar. Zij maakten ons jubileumjaar onvergetelijk! Dank jullie wel!!!

Nieuwsgierig naar het sportieve aanbod of een uitgebreid verslag van alle jubileumactiviteiten van De Kieviten? Kijk dan op onze website www.dekievitenfijnaart.nl. [l]