Officiële opening repetitieruimte van RK fanfare OKK





ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op donderdag 10 januari wordt de nieuwe repetitieruimte van RK fanfare "Oefening Kweekt Kennis" officieel geopend. Van ons vorige repetitielokaal in restaurant Peja, de vroegere Zwaan, naar onze repetitieruimte in de voormalige bedrijfsruimte van Ad Karremans aan de Driehoefijzersstraat 15 was een lang traject.

Aanvragen van vergunningen, bouwkundige aanpassingen (geheel door de leden verricht) de weg was lang, het vroeg veel van ons. Maar na de zomervakantie konden we starten met de repetities in onze nieuwe repetitieruimte door ons ook wel OKK-dôme genoemd. We voelen ons er echt thuis. Met heel veel dank aan Ad Karremans voor zijn royaal gebaar deze ruimte voor ons beschikbaar te stellen.

Aanmelden
Nu willen wij de inwoners van Zevenbergschen Hoek, waarvan wij weten dat zij onze fanfare een warm hart toedragen, uitnodigen voor deze officiële opening op donderdag 10 januari. Onze nieuwe buren van de Driehoefijzersstraat heten wij hierbij ook van harte welkom. We beginnen om 19.30 uur , natuurlijk in onze nieuwe repetitieruimte naast het pand Driehoefijzersstraat 15. Er zal zonder twijfel muziek klinken, burgemeester Jac. Klijs is erbij en ook een vertegenwoordiging van de Rabobank zal aanwezig zijn. We zullen een toast uitbrengen op ons nieuwe repetitielokaal en ook op het nieuwe jaar.
Wel willen wij u vragen in verband met de organisatie van deze avond u aan te melden via secretariaat@fanfareokk.nl. U bent van harte welkom. [l]