Tennissen met een lichtgewicht racket en een foambal.
Tennissen met een lichtgewicht racket en een foambal. Cor de Vries

Gezocht actieve 50-plussers met goede sportieve voornemens

MOERDIJK - Omdat Dynamic Tennis 50+ Moerdijk ervan bewust is dat steeds meer 50-plussers langer moeten doorwerken en dus niet in de gelegenheid zijn om overdag te sporten willen we, voorlopig bij wijze van proef, een speelavond inlassen zodat ook nog werkende 50-plussers met deze leuke sport kunnen kennismaken en er aan kunnen deelnemen.

De speelavond wordt vrijdag van 18.45 uur tot 20.15 uur in de Niervaert in Klundert. Bekendheid met de sport is geen noodzaak, er zullen leden aanwezig zijn om een en ander uit te leggen en eventueel wat training te geven aan nieuwkomers. Gevorderden zijn uiteraard ook van harte welkom, denk daarbij aan mensen die zomers tennissen of mensen die bijvoorbeeld tafeltennissen of badmintonnen.

50+ vereniging
Dynamic Tennis 50+ Moerdijk is een gezellige, actieve vereniging voor 50 plussers. We spelen nu op maandag- en vrijdagmiddag in sporthal De Niervaert te Klundert. Dynamic Tennis is een leuke en dynamische sport. Er wordt gespeeld met een lichtgewicht racket en een foambal. Het speelveld heeft de afmetingen van een badmintonveld, het net hangt op tennishoogte. Er wordt gespeeld volgens de regels van tafeltennis. Dynamic Tennis vergt niet veel krachtsinspanning en is daardoor minder blessuregevoelig. Het spel kan wel heel beweeglijk zijn. Er wordt bijna altijd in (gemengd)dubbelspel gespeeld.

De vereniging bestaat al ruim 20 jaar en telt op dit moment rond de 40 leden. De meeste leden spelen 1 of 2 keer per week recreatief in de periode september tot en met mei. Er worden regelmatig (interne) toernooien georganiseerd. Een groep leden speelt daarnaast een regiocompetitie met andere verenigingen uit Noord-Brabant en Limburg. Zij staan ingeschreven bij de landelijke bond (Dynamic Tennis Bond Nederland, www.dynamictennis.nl).

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, bel naar Cor de Vries (voorzitter) 0681080243 of naar het secretariaat van DT 50+ Moerdijk 0168-851431 of 06-24356840. Mailen kan ook: vrielo4@hotmail.com, Margret de Vries, secretariaat DT 50+ Moerdijk. [l]