Is een Uurtje Actief uw goede voornemen?

ZEVENBERGEN - Alle drukke dagen liggen achter ons. We blikken vooruit naar een nieuw jaar! Daar horen goede voornemens bij. Zijn we niet allemaal van plan om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen? Maar na een paar weken verwatert het streven en verdwijnen de plannen naar de achtergrond. Dat willen we niet maar het gebeurt toch.

Het zou fijn zijn als u zich gesteund voelt door anderen die u door de moeilijke momenten heen helpen. Dat kan Uurtje Actief u bieden. Elke week hebben wij diverse mogelijkheden om uw beweegplannen ten uitvoer te brengen. Kom gewoon eens meedoen!

Op maandagavond 19:00 uur start de avondwandelgroep voor een uurtje bewegen. De startplaatsen vindt u op onze website. Op woensdagavond 19:00 uur zijn wij actief in de kleine zaal van De Borgh. Daar doen we oefeningen en spelvormen op ieders niveau. En na afloop een halfuurtje bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Op vrijdagmorgen hebben we onze overdagwandelgroep. Deze starten om 10:30 uur bij het gemeentehuis. U kunt zich zonder aan te melden gewoon bij ons aansluiten en een uurtje meewandelen. Tenslotte hebben we nog onze Scootmobiel Actief groep. In de koude maanden rijden we 1x per maand een toer door Zevenbergen. We houden rekening met de weersomstandigheden. Zodra het weer wat beter wordt rijden we elke 14 dagen een toer en drinken we na afloop in het clubhuis een kopje koffie/thee. De scootmobielers starten op maandagmorgen om 10:30 uur bij het gemeentehuis. De data kunt u vinden op onze website. Ook hier geldt: gewoon fijn aansluiten en uitproberen!

Zoals gemeld kunt u op onze website www.uurtjeactief.nl alle informatie vinden van onze activiteiten. Maar u mag ook mailen naar info@uurtjeactief.nl of even bellen naar Hetty Boeters 06-24095240. [l]