De Bult is aon! wordt binnenkort bezorgd

ZEVENBERGEN - Zaterdag 26 januari gaan de leden van Stichting Carnaval Zevenbergen huis aan huis de Bult rondbrengen. Ze zullen in deze week ook bij u aanbellen en met trots aan u het kleurrijke carnavalsmagazine 'de Bult' presenteren.

Ook dit jaar is er weer een speciaal kinderbultje om de kinderen van ut Zeuvebultelaand te voorzien van informatie over het leukste feest van het jaar. De Bult staat net als andere jaren weer vol met allerlei wetenswaardigheden over carnaval in ut Zeuvebultelaand.

Loten, embleem en mottosjaals

Om de kosten van dit gratis boekwerk voor carnaval te kunnen dekken vragen wij u om vrijblijvend loten of een embleem te kopen. Met de verloting zijn mooie geldprijzen te winnen waarmee u met carnaval een extra zakcentje heeft. Zonder het kleurrijke embleem van 2019 loop je tijdens de carnavalsdagen toch maar kaal rond.

Ook dit jaar hebben we weer een beperkte oplage van mottosjaals 'We zitte-n-op rooze'. Zolang de voorraad strekt kunt u de mensen van Stichting Carnaval Zevenbergen ook aanschieten voor een mooie motto sjaal.

Ook de carnavalsvlag van ons dorpje hebben we nog op voorraad. Als u deze aan de gevel wil hebben, dan bezorgen we deze later netjes bij u aan huis.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@carnavalzevenbergen.nl[l]