Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg houdt een open dag.
Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg houdt een open dag. Foto: Liesbeth Kaldenberg

Open dag op het Da Vinci College in Wijk en Aalburg

MOERDIJK - Op vrijdag 1 februari van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 14.00 uur organiseert het Da Vinci College in Wijk en Aalburg een open dag voor iedereen die kennis wil maken met het mbo. Welke opleidingen zijn er, wat zijn de kansen op werk en welke stages lopen studenten? Antwoord op deze en nog veel meer worden gegeven tijdens de open dag in een persoonlijk gesprek. Geïnteresseerden kunnen daarnaast de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door het gebouw.

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College, onder andere in samenwerking met het Willem van Oranje College, opleidingen aan in secretariële/administratieve beroepen, retail en in de bouw-, metaal- en elektrotechniek. Vele opleidingen zijn ook geschikt voor wie al werkt en één dag per week wil bij- of omscholen. Blijkt de ene variant beter bij een student te passen dan de andere, dan is overstappen heel gemakkelijk. Een mooi voorbeeld van onderwijs is de praktijkschool van Tibo-Veen op industrieterrein Veensesteeg, op 1 oktober feestelijk geopend door minister Slob. Sinds een jaar kunnen techniekstudenten van het Da Vinci College hier aan de slag met onder meer zonnecollectoren.

Persoonlijke begeleiding

Maatwerk voor studenten is heel belangrijk op het Da Vinci College. Wie sneller zijn diploma wil en kan behalen, krijgt hier alle mogelijkheden voor. Kost een opleiding juist wat meer moeite, dan is er een intensieve begeleiding. Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten. Fijn is bovendien de goede bereikbaarheid van de school: de buslijn tussen Gorinchem en Den Bosch stopt recht voor de deur.

Kijk voor meer informatie over het Da Vinci College en de opleidingen op www.davinci.nl. Meer over de locatie Wijk en Aalburg staat ook op www.davinci.nl/wijkenaalburg. [l]