Vrijwilligers en sponsoren bedank-avond bij Oranje-Blauw '14

HEIJNINGEN - Een vraag aan alle leden: Willen wij onze vrijwilligers en sponsoren bedanken? Ja toch! Daar krijgen alle leden op zaterdag 2 februari de gelegenheid voor want dan organiseren wij de "Vrijwilligers en Sponsoren bedank-avond”. In een vorm van een Après Ski-avond willen we ieder die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor Oranje-Blauw ‘14, in het zonnetje zetten en om de sfeer tot een maximum te brengen zal de kantine woorden omgetoverd tot een winterse Tiroler skihut.

En welke kleding hoort er bij een Après-Ski gebeuren natuurlijk, kom daarom zoveel als mogelijk in passende kleding zoals, lederhose, dirndl of skipak, sneeuwbrillen en niet te vergeten de lange latten, en laten we er samen voor onze vrijwilligers en sponsoren een geweldig bedank-avond van maken. DJ Joey zet de winterse muziek om in warme klanken. Dus tot ziens op zaterdag 2 februari in de kantine op ons sportcomplex. De aanvang is om 20.00 uur en de avond zal duren tot 01.00 uur.

Kantinecommissie

Zoals jullie weten wordt de kantine gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Ondanks de inzet van deze vrijwilligers zijn er toch een paar uren die er niet ingevuld kunnen worden en daarom zijn we, voor de donderdagavond, nog op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor achter de bar. Heb je interesse? Dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar kantine@oranjeblauw14.nl of spreek een enthousiaste vrijwilliger achter de bar aan!

Programma zaterdag 26 januari

Halsteren 5-Oranje Blauw'14 1 15:00

Zondag 27 januari

Oranje Blauw'14 3-De Schutters 2 12:15

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws altijd even op de website: www.oranjeblauw14.nl. [l]