Klundert steelt punt in Halsteren

KLUNDERT - De frustraties en bijbehorende emoties liepen hoog op bij alles en iedereen die Halsteren een warm hart toedraagt na de niet meer verwachte, en totaal onverdiende, gelijkmaker van Peter van Wingerden in de 95e minuut.

Halsteren had verzuimd Klundert op ruime achterstand te zetten, maar Klundert bleek deze wedstrijd over een De Gea te beschikken. Met een aantal fantastische reddingen wist Yoeri van Wingerden Klundert tot de slotseconde in de wedstrijd te houden.

Vlak na rust was hij het echter die compleet in de fout ging en verkeerd uitverdedigen genadeloos afgestraft zag worden. Klundert repareerde echter de schade vrij snel. De sterk spelende Stefan de Ruiter wist de net ingevallen JO19 speler Ramon Frijters te bereiken die met droge knal Klundert naast Halsteren schoot.

Halsteren kreeg na deze gelijkmaker en vijftal open kansen op een vernieuwde voorsprong, maar het duurde tot de 78e minuut alvorens Halsteren verdiend opnieuw op voorsprong kwam. Klundert kreeg de bal niet weg uit de ‘zestien’ en een schot vanaf de rand van het strafschopgebied leek het lot van Klundert te bezegelen.

Halsteren bleef kansen morsen en verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien. Ver in blessuretijd kreeg Klundert een in de ogen van Halsteren onterechte vrije trap op 20 meter van het doel, die door Peter van Wingerden fraai werd binnengeschoten.

Het publiek van Halsteren kon deze onverwachte ontknoping niet verwerken en uitten hun frustraties op een totaal verkeerde manier. Ook de spelers en begeleiding van Halsteren waren diep teleurgesteld, maar dit was nog wel te begrijpen.

IJs en weder dienende staat volgende week in Klundert een derby op het programma als buurman Seolto op bezoek komt.

Programma zaterdag 26 januari

14.30u Klundert 1-Seolto 1 (competitie)

Bij algehele afgelasting: 14.30u Klundert 1-Den Bommel 1

12.00u Klundert 2 - NSVV 2

14.30u Gastel JO19-1-JO19-1

10.00u JO15-1-Gastel JO15-1

09.00u JO8-1-Hoeven JO8-1 [l]