Opwermmiddag bij Spieringkruiersdurp

MOERDIJK - Ook dit jaar zal de opwermmiddag weer georganiseerd gaan worden op 't Spieringkruiersdurp. Zondag 27 januari zal deze middag plaats gaan vinden.

Al vele jaren is dit een groot feest voor alle carnavalsminnende uit de Westhoek, maar in het bijzonder voor alle jeugdraden, het word ook wel het federatiefeest vur de jeugd genoemd. Uit heel de omgeving zijn jeugd en ook volwassen raden aanwezig om er een gezellige leutmiddag van te maken! Een werm makertje vur 't carnaval.

Onder muzikale begeleiding van 2 dweilbandjes en een dj zal deze middag aanvangen om 14 00 uur in de blokhut op moerdijk en natuurlijk zijn hierbij ook alle Spieringkruiers van harte uitgenodigd Ook de Kroew uit zeuvenbultenland is net als alle voorgaande jaren aanwezig om de jeugd te vermaken met allerlei spellen.

Voor ons als Spieringkruiers zal het ook een bijzondere middag worden want naast dat wij een nieuwe prins hebben, Johan Willem Friso de 14e en ook een nieuwe miss, Linda. En hebben wij ook voor het eerst in het 50 jarige bestaan van de vereniging een voltallige Jeugdraad. Iets waar we heel trots op zijn! Deze presentatie mag u dus niet missen.

Dus noteer in u agenda zondag 27 januari opwermmiddag CV de Spieringkruiers 14 00 uur in de blokhut Moerdijk. [l]