Kaartverkoop Bont Gemauw 2019 van start

ZEVENBERGEN - Ook dit jaar organiseert Stichting Carnaval Zevenbergen weer een leutige Revue in zaal de Vlakte van Hotel de Borgh om alvast in de sfeer van Zevenbergs carnaval te komen.

De voorstellingen zijn op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 februari. Vorig jaar was er een grote vraag naar kaarten, vandaar dar er dit jaar is besloten om op zaterdagmiddag een extra matinee voorstelling in de planning te zetten. Op deze manier hopen we dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de show.

Uiteraard is er weer een mooi en verrassend programma, met Zevenbergse maauwers en altijd weer nieuwe acts, Zevenbergse zangduo’s en een echt Zevenbergs revue ballet. Terug van weggeweest is een zeer bekend duo in de ton of beter gezegd, meestal stonden ze beiden elk aan een kant van de ton. Een revueprogramma waar zang en dans van Zevenbergse talenten op de planken wordt gebracht. Kortom een complete revue, met een mooi en zeer speciaal Zevenbergs decor met spetterend licht, beeld en geluid. Komt dat zien!!

Ook dit jaar draait de gehele voorstelling om 1 centraal thema “Medisch centrum Z” en dit jaar is er een presentatie trio, met dokter van Epscheuten en dokter van Gummigalgen en hun assistente Truuske.

De kaartverkoop is zoals gewoonlijk 14 dagen voor aanvang van Bont Gemaauw; op zaterdag 2 februari start om 12.00 uur de reguliere kaartverkoop in het sportcafé van Hotel de Borgh. Voorverkoop voor leden van de Club van 100 is op vrijdagavond 1 februari ook in het sportcafé..

Voor vragen of bijzonderheden omtrent de kaartverkoop kunt u contact opnemen met Stichting Carnaval Zevenbergen via info@carnavalzevenbergen.nl. [l]