Musical Markland College Zevenbergen in Theater De Borgh

ZEVENBERGEN - Woensdag 6 februari en donderdag 7 februari staan leerlingen en docenten van het Markland College Zevenbergen op het podium van Theater De Borgh in Zevenbergen met weer een nieuwe musical "I want my prince!", een moderne mix van sprookjes met absurde plotwendingen.

We beginnen dit jaar op woensdag om 19.00 uur met extra voorstelling speciaal voor de bewoners van Zeven Schakels. Dit is een nieuwe samenwerking om meer verbinding te maken tussen jong en oud en de school en de buurt. De voorstelling is gratis te bezoeken voor bewoners van de Zeven Schakels en hun familieleden.

Donderdag overdag zijn er twee voorstellingen om 10.30 uur en om 12.45 uur voor de brugklassen en voor de groepen 8 van basisscholen uit Zevenbergen. 's Avonds is er om 19.30 uur een voorstelling voor alle belangstellenden. Een toegangsbewijs is verkrijgbaar bij de administratie van het Markland College Zevenbergen of - wanneer niet uitverkocht - op de avond van de voorstelling aan de zaal.

Sinds begin dit schooljaar is er hard gerepeteerd voor deze musical, waarvoor lessen zijn gegeven door Rowan Hoppenbrouwers, die bekend is van So You Think You Can Dance, en Richard Spijkers die op het moment koning Triton speelt in de Kleine Zeemeermin. Op het Markland College vinden we het namelijk belangrijk dat leerlingen zich op allerlei gebieden kunnen ontplooien en hun talenten kunnen benutten. [l]