Toneelvoorstelling voor alle Klundertse senioren

KLUNDERT - Zaterdag 16 februari treedt Toneelvereniging De Vrolijke Spelers uit Steenbergen op de in de Niervaert. Zij doen dit op verzoek van KBO Klundert en Seniorenraad SPROK.

De voorstelling 'Het Hemelse Veulen' is een klucht in drie bedrijven van Hub Fober en gaat over de familie Koster. Vader Sander Koster, zijn vrouw Leonie en hun zoon Sjaak. Door allerlei omstandigheden komen ze in geld problemen. Door al die problemen raken ze ook nog aan de drank. Maar om het nog erger te maken en om uit de financiƫle zorgen te komen, gaat zoon Sjaak vals geld drukken. Het zit dus goed fout bij de familie Koster. Gelukkig krijgen de Kosters hulp. Want de hemel laat zijn beste schaapjes niet in de steek. Twee Engelen Patricia en Plonia komen orde op zaken stellen, al heeft dat natuurlijk niemand in de gaten, want engelen zijn nu eenmaal onzichtbaar.

Programma

De voorstelling wordt gegeven op zaterdag 16 februari om 13.30 uur in de grote zaal van de Niervaert. De zaal gaat om 13.00 uur open. Aanmelden kan tot 13 februari bij: Annie Weevers, Van Puttenstraat 5, Coby Schneijderberg, Mauritsweg 64 of Janny Verhoeven, Prins Willemstraat 4/35.[l]