De clubkampioenen van Smash'70 2019.
De clubkampioenen van Smash'70 2019.

Clubkampioenschappen TTV Smash'70

NOORDHOEK - Verdeeld over twee avonden vonden in de afgelopen dagen de jaarlijkse clubkampioenschappen van Smash'70 plaats.

Op de eerste avond werd gestreden voor het kampioenschap van de Enkel-klasse. Uiteindelijk bereikten Joris Gerritsen, Pierre Uytdehaag, Theo Coppens en Ludo Gommers de halve finale. In de finale bleek Theo Coppens te sterk voor Ludo Gommers zodat Theo de wisseltrofee in ontvangst mocht nemen.
Een week later vond het kampioenschap Dubbel plaats. 10 Deelnemers spelen steeds met andere dubbelpartners Na 7 rondes bleek Jacqueline van Osta ongeslagen kampioen, nipt gevolgd door Corné Polak. De nummers 3 en 4 waren respectievelijk Ludo Gommers en Pierre Uytdehaag.

Clubkampioen
Via een formule worden de punten van het enkel en dubbel opgeteld en daaruit bleek dat Ludo Gommers zich in het komende jaar Algemeen Clubkampioen van Smash 70 mag noemen. Op de tweede plaats eindigde Jacqueline van Osta hetgeen vooral te danken was aan haar prestaties in het dubbeltoernooi.
Na dit geslaagde toernooi kunnen de leden zich in de komende periode weer volledig richten op de verschillende competities waaraan zij deelnemen. [l]