Beeballers Seven Hills
Beeballers Seven Hills Leonie Duppen

Honkballers Seven Hills begonnen met zaaltrainingen

ZEVENBERGEN - De honk- soft- en beeballers van Seven Hills zijn het seizoen 2019 weer begonnen. Zoals gebruikelijk trainen we de eerste maanden in de zaal de Parel in Fijnaart. Zodra het weer beter wordt gaan we naar buiten. Dit jaar zal ons wedstrijdveld de nodige aanpassingen krijgen om weer wedstrijd reglementair te worden. De Gemeente Moerdijk en Bras Groenvoorzieningen gaan hier hen uiterste best voor doen.

Onze senioren trainen deze winter op dinsdagen van 20.00 uur tot 21.30 uur. De trainingen buiten zullen op donderdag plaatsvinden. Indien je interesse hebt om te gaan honkballen ben je van harte welkom. Laat het even weten aan André Oomen andreoomen@ziggo.nl of 06-38822105. Ondanks het feit dat ons seniorenteam vorig jaar is gepromoveerd naar de 3e klasse zullen ze in de 4e klasse ingeschreven gaan worden. Dit i.v.m. de beperkingen die ons speelveld met zich meebrengt.

Dames recreanten softbal
De dames trainen gelijk met onze senioren op dinsdagen in de zaal. Ook buiten trainen ze op de dinsdag. Indien er interesse is om te gaan softballen dan horen we dat graag van je op andreoomen@ziggo.nl of op 06-38822105. Onze dames hebben dit jaar geen volledige bezetting om in een competitie in te schrijven vandaar dat ze hun skills blijven trainen en zo nu en dan een vriendschappelijke wedstrijd gaan spelen.

Beeball
Deze toffe, jonge honkballers zoeken nog een paar teamgenoten! Geschikt voor jongens èn meiden in groep 5, 6, 7 of 8! We trainen elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. Nu nog in de zaal, maar vanaf april buiten op ons eigen veld. Neem bij interesse, of voor meer informatie, gerust contact op met trainster Leonie Duppen of mail naar info@7-hills.nl. Let’s play ball. [l]