Peuters en Kleuters gymen weer voor het nijntje beweegdiploma

FIJNAART - Woensdag 20 februari om 15.00 uur is het weer feest bij gymnastiekvereniging de Kieviten in Fijnaart. Alle peuters en kleuters gaan gezamenlijk gymmen voor het nijntje beweegdiploma.

Vorig jaar heeft de Kieviten in het kader van haar 70 jarig jubileum een heel groot regionaal nijntje beweegfeest georganiseerd waar onder andere de gymverenigingen uit Klundert, Dinteloord en Willemstad aan mee gedaan hebben. Ook de peuters en kleuters van kinderopvangcentra de Zwingeltjes, en de Bolderkar in Klundert deden hier aan mee, evenals openbare basisschool De Springplank.

Dit keer gaan dus de leden van de peuter-en kleuterafdeling gezamenlijk hun diploma halen. Diploma 1 is voor het eerste diploma met alle basisvormen van bewegen. Diploma 2 is weer wat uitgebreider met meer uitdaging en coördinatie, spierkracht etc.

De kleuters van juf Anja gymmen op maandag van half 4-half 5.

De peuters van juf Petra gymmen op dinsdag van 09.00-10.00 uur.

De peuters van juf Angelique gymmen op woensdag van 10.30-11.30 en de kleuters van juf Carlijn gymmen op woensdagmiddag van half 4-half 5.

Iedereen die belangstelling heeft is bij deze uitgenodigd om te komen kijken op woensdag 20 februari om 15.00 uur. Je mag natuurlijk ook gewoon op één van de lesuren mee komen doen.

Voor meer info www.dekievitenfijnaart.nl[l]