Vlnr: Kees, Alphons, Roel, Tony, René, Paul. Niet op foto Robert, Mees en Marcel.
Vlnr: Kees, Alphons, Roel, Tony, René, Paul. Niet op foto Robert, Mees en Marcel. Monique Vos

Weer kampioenen bij Badminton Groene Ster

ZEVENBERGEN - Dat leeftijd bij het spelen van badminton geen rol speelt, dat heeft ons herenteam tijdens de afgelopen competitieseizoen 2018/2019 wel bewezen.

Het herenteam bestaande uit Roel, Kees, Tony, Alphons, René, Paul, Robert, Mees en Marcel wisten al drie weken voor het einde van het seizoen al dat het kampioenschap binnen handbereik was. Dus konden zij zich, na het spelen van de laatste wedstrijd, kampioen noemen van de Heren 3e klasse in Noord(West)-Brabant. Afgelopen dinsdag heeft het bestuur hen daarom gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Volgens één van de bestuursleden, die een aantal wedstrijden van de heren heeft gezien, spatte het enthousiasme en fanatisme er bij de heren vanaf. Laat dit herenteam een voorbeeld voor alle leden zijn en wij hopen dat er meerdere recreanten hierdoor ook geïnspireerd worden om ook competitie te gaan spelen.

Kom kennismaken

Heeft dit verhaal ook uw interesse voor het badminton gewekt kom dan eens kennis maken op één van onze speelmomenten. De senioren en seniorcompetitie spelende jeugd spelen op dinsdag van 19.30-22.30 uur, wilt u een keer mee komen doen meld u zich dan aan bij info@badmintongroenester.nl. De jeugd van 10.00-11.30 uur en de mini’s van 10.00-11.00 uur spelen op de zaterdagochtend, wil jij ook een keer mee komen doen meld je dan aan bij jeugd@badmintongroenester.nl.

Scholentoernooi

Dat wij niet stil zitten blijkt wel uit het feit dat wij alweer volop bezig zijn met de organisatie van het Moerdijk Open Scholentoernooi, wat gehouden wordt op vrijdag 3 mei. Schrijf deze datum alvast in je agenda, binnenkort krijgen de scholen in Moerdijk het inschrijfformulier weer toegestuurd en kan je, je aanmelden. [l]