Leden harmonieorkest MZ
Leden harmonieorkest MZ Marcel Otterspeer

Kom eens meespelen bij Muziekvereniging Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Muziekvereniging Zevenbergen heeft het hele jaar door optredens tijdens diverse plaatselijke feestelijkheden en zij geeft een paar concerten. Zo ook ons jeugdorkest MooZ en de blaaskapel, Bultseherrie. Zij hebben tijdens de Carnaval diverse optredens, maar ook op de Winter Efteling kun je ze vinden.

Het harmonieorkest van de Muziekvereniging doet het wat rustiger aan tijdens Carnaval, zij spelen carnavalszondag, 3 maart, tijdens een aangepaste viering in de Bartholomeuskerk. Wij spelen dan nummers met een feestelijk tintje. Op het programma staan nummers als ‘Crazy Little Thing Called Love’ van Freddy Mercury, ‘Latin Pop Special’, ‘Despacito’, en uiteraard ‘Brabant’ van Guus Meeuwis.
Op Koningsdag staat er traditiegetrouw een optreden gepland in De Zeven Schakels en op 26 oktober een groot concert in De Borgh. Misschien dat we zelfs tijdens de gebruikte goederenmarkt op 11 mei in Zevenbergen te horen zullen zijn.

Repetities
Voor al deze uitvoeringen willen wij andere muzikanten (jong en oud) van harte uitnodigen om eens met ons mee te spelen. Bent u (amateur)muzikant en bespeelt u een blaasinstrument dan willen wij u graag uitnodigen eens naar de repetitie te komen. Onze repetities zijn op dinsdagavond in De Borgh, zaal De Vlakte, van 20.00 tot 22.00 uur.
Heeft u interesse om mee te spelen met het harmonieorkest? De eerste 6 weken speelt u gratis mee, als u zelf geen instrument bezit zorgen wij daarvoor (in overleg). Voor inlichtingen kunt u terecht bij onze secretaris: Yvonne Peters, telefoon 0168-371847. E-mail: secretariaat@muziekverenigingzevenbergen.nl. [l]